Pasta Bolognese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu Bolognese. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka pomidorów z puszki, odparowane mleko, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta Bolognese, Pasta Bolognese, oraz Pasta Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować linguine w 5-quart holenderski piekarnik zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i olej; odcedzić. Powrót do patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Tymczasem spray 12-calowy patelnia z oliwy z oliwek gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę, wołowinę i cebulę; gotuj 2 minuty, mieszając, aby pokruszyć kiełbasę; odcedzić, jeśli to konieczne.
Dodać grzyby i rozmaryn. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa i wołowina są dokładnie ugotowane.
Wymieszać z pomidorami. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Wymieszać z mlekiem, pieprzem i solą; gotować 2 minuty dłużej.
Dodaj sos mięsny do linguine w holenderskim piekarniku; wrzucić do herbu.
Poszczególne porcje posypać serem.