Pasta Bolognese
Pasta Bolognese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz odparowane mleko, mieloną wołowinę, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pasta Bolognese, Pasta Bolognese, oraz Pasta Bolognese.
Instrukcje
Makaron ugotować w dużym holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić, wrócić do patelni i ogrzać.
Podczas gotowania makaronu Usuń osłonki z kiełbasy.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać kiełbasę, wołowinę i cebulę; gotować 2 minuty, mieszając do kruszonki; odcedzić, jeśli to konieczne.
Dodać grzyby i rozmaryn. Gotować 5 minut lub aż rumiane.
Wymieszać pomidory; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 3 protokół. Wymieszać z mlekiem, pieprzem i solą; gotować 2 protokół.
Dodaj sos do makaronu, rzucając dobrze.
W razie potrzeby posypać serem.
Podawać z: sałatką z ogolonego kopru włoskiego