Paski Pissaladiere
Pissaladiere Strips to pescatarian przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Paski Pissaladiere, Pissaladière, oraz Pissaladiere II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować cebulę, sardela, papryka, rozmaryn, zaokrąglone 1/4 łyżeczka soli, i 1/8 łyżeczka pieprzu w oleju w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest złoty, o 10 protokół.
Przełożyć do miski i wymieszać z oliwkami, następnie ostudzić nadzienie.
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w misce. Zmiksować na maśle blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż większość mieszanki będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek z drobnymi (mniej więcej wielkości grochu) bryłkami masła.
Dodaj mleko i wymieszaj widelcem, aż powstanie kudłate ciasto. Delikatnie zagnieść ciasto 8 do 10 razy z mąką ręce na lekko mąki powierzchni.
Rozwałkuj ciasto na 12-calowy kwadrat (grubość 1/4 cala) na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta z mąką.
Pokrój na 3 równe paski. Ułóż paski 1 cal od siebie na nieczystej blasze do pieczenia i rozprowadzić z nadzieniem, pozostawiając 1/2-cala granicy wokół krawędzi.
Piec, aż skorupa będzie złoty, 20 do 25 protokół.
Przenieść do stojaka za pomocą dużej metalowej szpatułki i schłodzić do ogrzania lub temperatury pokojowej.
Pokrój poprzecznie na 1-calowe kawałki.
* Nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem. * Paski Pissaladière można piec 3 godziny wcześniej i przechowywać, nie odkryte, w temperaturze pokojowej.