Paski Pissaladiere

Paski Pissaladiere
Pissaladiere Strips to pescatarian przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Paski Pissaladiere, Pissaladière, oraz Pissaladiere II dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować cebulę, sardela, papryka, rozmaryn, zaokrąglone 1/4 łyżeczka soli, i 1/8 łyżeczka pieprzu w oleju w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
RozmarynRozmaryn
SardeleSardele
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć do miski i wymieszać z oliwkami, następnie ostudzić nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w misce. Zmiksować na maśle blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż większość mieszanki będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek z drobnymi (mniej więcej wielkości grochu) bryłkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mleko i wymieszaj widelcem, aż powstanie kudłate ciasto. Delikatnie zagnieść ciasto 8 do 10 razy z mąką ręce na lekko mąki powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MlekoMleko
1
Rozwałkuj ciasto na 12-calowy kwadrat (grubość 1/4 cala) na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Pokrój na 3 równe paski. Ułóż paski 1 cal od siebie na nieczystej blasze do pieczenia i rozprowadzić z nadzieniem, pozostawiając 1/2-cala granicy wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec, aż skorupa będzie złoty, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do stojaka za pomocą dużej metalowej szpatułki i schłodzić do ogrzania lub temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Pokrój poprzecznie na 1-calowe kawałki.
1
* Nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem. * Paski Pissaladière można piec 3 godziny wcześniej i przechowywać, nie odkryte, w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn