Paski Mini Smash Cake
Paski Mini Smash ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz bitą puszystą lukier, pomarańczowy kolor żywności, pomarańczowy Gruboziarnisty cukier dekoracyjny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mini Posypka Smash Cake, Kentucky Derby Mini ciasta czekoladowo-orzechowe z lodami waniliowymi, oraz Smash Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cali za pomocą sprayu do skracania lub gotowania i umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu, aż gładka.
Miejsce 1 3/4 szklanki ciasta do bochenka patelni. Łyżka pozostałego ciasta do kubków muffin.
Piec Bochenek ciasto 35 do 40 minut i babeczki 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać Bochenek ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
Wymieszać lukier i kolor żywności razem do pożądanego jasnopomarańczowego koloru. Wykończenia zaokrąglony top off Bochenek ciasta. Używając 3-calowego kutra do ciastek, Wytnij 2 rundy z bochenka ciasta.
Umieść jeden okrągły tort pokrojony bok na talerzu.
Spread cut side z kolorowym lukrem. Wierzch z pozostałym okrągłym ciastem, ściąć bok w dół.
Strona mróz i wierzch ciasta z kolorowym lukrem. Wymieszać razem 2 łyżki jasnopomarańczowego lukieru i dodatkowy pomarańczowy kolor żywności do głębokiego koloru pomarańczowego. Łyżka lukier do dekoracji torba wyposażona w małą okrągłą końcówkę; odstawić.
Wytnij 1/4-calowe paski woskowane lub gotowanie pergamin papieru 4 cale długości. Ułóż paski papieru na wierzchu ciasta rozmieszczone około 1/4 cala od siebie. Wierzch tortu z dekorującym cukrem. Delikatnie wciśnij cukier do ciasta. Delikatnie usuń paski papieru i w razie potrzeby gładki lukier. Rurki głęboki pomarańczowy lukier kropki wzdłuż podstawy ciasta. Użyj pozostałego lukru do mróz babeczki.