Pascha czekolada Malina Torte może być tylko deser szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 353 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cukier waniliowy, jajka, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 27%. Spróbuj Paschalny tort czekoladowy z sosem malinowym, Czekoladowy Krem Pascha Torte, oraz Czekoladowo-morelowy tort paschalny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Dno linii 10-calowej springform patelni z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W ciężkim rondlu na małym ogniu lub za pomocą podwójnego kotła wymieszaj masło lub margarynę i colę i podgrzej.
Wyjmij patelnię z pieca i dodaj czekoladę, mieszając do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, Obrane
4
Niech ta mieszanina ostygnie całkowicie.
5
W małej misce wymieszaj konfitury malinowe i sok z cytryny. W misce miksera elektrycznego ubijaj jajka z cukrem i cukrem waniliowym przez 10 minut na dużej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Malinowe
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Naturalna Mieszanka Do Ciast
6
Ubij schłodzoną, roztopioną czekoladę do mieszaniny jajek, aż do całkowitego włączenia (mieszanina będzie spuszczać powietrze, ale to jest OK). Wymieszać z mieszaniną konserwową z malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Z 50 Kaloriami
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Umieść przygotowaną patelnię springform na blasze ciastek w piekarniku i zmniejsz ciepło piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec 55 do 60 minut, aż ciasto jest zrobione. Ciasto odbywa się, gdy góra ma lekką skórkę i wydaje się ustawić. Ciasto może rosnąć i spadać, ale to jest w porządku. Przechowywać w lodówce ciasto kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Aby glazura: roztopić kawałki czekolady z masłem lub margaryną w podwójnym kotle; wymieszać, aby stopić równomiernie. Ostudzić, a następnie przed podaniem polać schłodzone ciasto.