Pas z polędwicy pieczony z pieczarkami Roquefort

Pas z polędwicy pieczony z pieczarkami Roquefort
Polędwica w paski pieczona z pieczarkami Roquefort może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 67g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka masła, oliwy z oliwek, bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica w plastrach duszona w cebuli, z plackiem ziemniaczanym Roquefort i sałatką szpinakową z sosem Boczkowym, Stek w paski z pieczarkami, oraz New York Strip steki z grzybami Baby Portabella.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużym emaliowanym naczyniu do pieczenia z żeliwa lub stali nierdzewnej Wrzuć czapki grzybowe z winem i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Obróć czapki z łodygą w dół i piecz przez 10 minut lub do momentu uwolnienia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wlać płyn do szklanej miarki. Obróć grzyby i piecz przez 10 minut dłużej, lub aż dobrze rumiane na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Przenieść grzyby na duży talerz. Ustaw naczynie do pieczenia na umiarkowanie wysokim ogniu, a gdy zacznie palić, dodaj wodę. Doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki na dnie, i gotować na wolnym ogniu, aż woda zmniejsza się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Wlać płyn do miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
6
Powrót czapki grzybowe do naczynia do pieczenia, macierzystych stronie do góry. W misce połącz Roquefort ze śmietaną, anchois, czosnkiem i musztardą. Wymieszać z bułką tartą i doprawić solą i pieprzem. Każdą grzybową czapeczkę nadziewamy łyżeczką nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ser RoquefortSer Roquefort
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Polędwicę doprawić solą i pieprzem. Ustaw dużą patelnię żaroodporną na umiarkowanie wysokim ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, a gdy zacznie palić, dodaj pieczeń, tłustą stronę w dół. Gotować, aż tłuszcz będzie głęboko rumiany, około 5 minut, a następnie szybko zapiekać pieczeń przez 1 minutę z każdej strony. Obrócić stronę tłuszczu pieczonego i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
9
Polędwicę pieczemy w piekarniku przez około 20 minut, czyli do momentu, gdy w najgrubszej części termometr natychmiastowo odczytuje wartość 120.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przenieś mięso na deskę do rzeźbienia i pozostaw na co najmniej 10 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Ustaw patelnię na umiarkowanie wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dodaj ocet balsamiczny i doprowadzić do duszenia, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodaj sos sojowy i zarezerwowany płyn grzybowy i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
14
Wyjąć patelnię z ognia i zawirować w maśle. SOS przyprawiamy solą i dużą ilością pieprzu i wlewamy do rozgrzanego sosu. Pieczarki dusić przez 3 protokół, lub aż rumiane. W razie potrzeby obróć naczynie do pieczenia. Pieczeń pokroić w 4 grube plastry i podawać z nadziewanymi grzybami. Podaj SOS przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
SOS ŁódźSOS Łódź
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn