Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym

Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym
Parowany dziki Bas W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i oliwą Pietruszkowo-czosnkową to europejska receptura, która serwuje 4. Na 9,02 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 37g białka, oraz 60 g tłuszczu. Mieszanka migdałów, soli i pieprzu, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako danie główne. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz Bas w paski z oliwkowo-migdałowym przepisem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać pietruszkę i czosnek do blendera i z blenderem na, powoli strumień w oleju do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pozostawić olej w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut przed podaniem.
1
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż do palenia. Oddzielnie saute czosnek, papryka, pomidory, chiles i kostki chleba, aż lekko rumiane, o 2 do 3 protokół każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń każdy składnik za pomocą łyżki szczelinowej. Odżelazić patelnię octem. Umieść wszystkie smażone składniki i płyn deglazing do robota kuchennego i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać migdały i proces, aż drobno posiekane. Zmiksować miód i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
Dla ryb: Ustaw bambusowy kosz na parowiec nad dużym garnkiem z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego, rozgnieciony czosnek, sok pomarańczowy i pozostałą część ściśniętego miąższu, sok z cytryny i pozostałą część ściśniętego miąższu, czarne ziarna pieprzu i plusk wina do wody i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gdy woda się ugotuje, posmaruj każdy filet olejem rzepakowym i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Umieść rybę, skórkę, w koszu na parze nad gotującą się wodą i gotuj na parze, aż się ugotujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Ułóż rybę na talerzach z żółtym sosem pieprzowym Romesco z boku. Top ryby z kopców kopców pietruszki olej czosnkowy i pieprz czerwony-czarny oliwa smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Udekorować listkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

1ancho chile, moczone we wrzącej wodzie do miękkości, wysiewane i grubo posiekaneancho chile, moczone we wrzącej wodzie do miękkości, wysiewane i grubo posiekane1porcja startego parmezanupieprz czarnypieprz czarny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego4trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowyOlej rzepakowy1Nowe Meksykańskie chile, moczone we wrzącej wodzie do miękkości, wysiewane i grubo posiekaneNowe Meksykańskie chile, moczone we wrzącej wodzie do miękkości, wysiewane i grubo posiekane1porcja startego parmezanunasiona kolendrynasiona kolendry1porcja startego parmezanubułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki1porcja startego parmezanudrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany6goździkiczosnek obranyczosnek obrany2rozgniecione ząbki czosnkurozgniecione ząbki czosnku1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2warzywo (np. szpinak)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1cytrynowy, soczysty, miąższ reservedcytrynowy, soczysty, miąższ reserved1pomarańczowy, soczysty, Flesh reservedpomarańczowy, soczysty, Flesh reserved591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepestkowe i grubo posiekane oliwki nicoisepestkowe i grubo posiekane oliwki nicoise1zostawićPietruszka, do dekoracjiPietruszka, do dekoracji2pieczona czerwona papryka, obrana, posiekana i pokrojona w kostkępieczona czerwona papryka, obrana, posiekana i pokrojona w kostkę1szczyptaSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzuSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedojrzewający ocet sherrydojrzewający ocet sherry680papryka habaneroDzikie filety basowe w paski, skin-onDzikie filety basowe w paski, skin-on1roztopione masłobiały chleb, skórka usunięta, pokrojona w drobną kostkębiały chleb, skórka usunięta, pokrojona w drobną kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny białyocet winny biały591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone całe migdałyprażone całe migdały454papryka habaneroSplash hiszpańskie wino (zalecane: arino)Splash hiszpańskie wino (zalecane: arino)1papryka żółta, pieczona, obrana i sadzonapapryka żółta, pieczona, obrana i sadzona2żółte pomidory, połówkiżółte pomidory, połówki

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Wino na cześć kobiety, zadziornej, nonkonformistycznej i zdeterminowanej, Herminii. Pracowała niestrudzenie na rzecz swojej społeczności kwestionując i kwestionując ustalone normy swoich czasów. Charyzmatyczny, zaangażowany, pionier. Herminia, kobieta, która zainspirowała Bodegas Viña Herminia. Piękny jasny wiśniowy kolor. Bardzo świeży i owocowy, z delikatnymi niuansami wanilii. Okrągłe i gładkie na podniebieniu, z miękką przyjemną taniną. Niezapomniane wino, które ma zainspirować Twoje niesamowite historie i stworzyć niezapomniane chwile.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn