Paryż-Brest

Paryż-Brest
Paryż-Brest może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, masła, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Paryż-Brest, Orzech Laskowy Paryż-Brześć, oraz Paris-Brest Custard Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść małą patelnię zawierającą około 2-3 szklanki gorącej wody na dnie piekarnika (bezpośrednio na dnie piekarnika), aby wytworzyć parę. Lekko posmarować dużą blachę do pieczenia ze skróceniem, a następnie lekko odkurzyć mąką. Użyj 10-calowej patelni jako szablonu i narysuj 10-calowy okrąg na odkurzonym arkuszu mąki za pomocą wykałaczki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieścić 4 jajka w małej miarce i wymieszać widelcem do połączenia, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Mleko, wodę, sól i masło połączyć w rondlu na średnim ogniu. Gdy dojdzie do pełnego wrzenia, dodaj mąkę na raz i wymieszaj, aby uzyskać pastę. Kontynuuj mieszanie na ogniu przez około 40 sekund, aż pasta trochę wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wyjąć z ognia i umieścić pastę w misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Ostudzić około 4 minut.
7
Mikserem na niskim wymieszać pastę i powoli dodawać ubite jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Mieszać powoli, ale dokładnie, aż wszystkie jaja zostały dodane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Umieść pastę w torbie z ciastem wyposażonym w okrągłą końcówkę dekorującą 1/2 cala. Wymieszaj pastę na patelni arkusza po nakreślonym pierścieniu 10 cali. Podłącz drugi pierścień do środka obok tego pierścienia. Na koniec umieść kolejny pierścień na górze tych dwóch pierścieni. Lekko pomaluj zestaw pierścieni pozostałym 1 ubitym jajkiem i wciśnij pokrojone migdały do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Umieścić w piekarniku na najniższej półce i piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę do 375 stopni F (190 stopni C) i piec około 12 minut więcej lub do brązowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć z piekarnika i za pomocą długiego ząbkowanego noża odciąć górną połowę dmuchanego pierścienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Usuń wszelkie kawałki surowego ciasta z wnętrza pierścienia. Wymień górę i umieścić z powrotem w piekarniku, aby chrupiące ciasto, o 5 Więcej minut. Chłodny na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Aby zrobić nadzienie: ubić śmietanę z ciasta, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
14
W misce umieścić śmietanę wraz z wanilią i ubijać wysoko, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Dodać cukier cukierniczy i ubić trochę więcej. Śmietanę wymieszać z bitą śmietaną i przełożyć do woreczka wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Wymieszaj śmietanę z pierścieniem, a następnie wymień wierzch. Jeśli chcesz, posypać dodatkowym cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 37 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn