Orzeszki Pekan Szkliwione Texas

Orzeszki Pekan Szkliwione Texas
Orzeszki pekan Texas Glazed może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 993 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, białko jaja, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 292 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 80%. Spróbuj Pekan Z Cukrem: Teksańska Tradycja, orzeszki pekan glazurowane rumem, oraz Orzeszki Pekan Szkliwione Pomarańczowo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić jajko w misce, aż się spieni; wlać wodę i wanilię do jajka. Do masy jajecznej wymieszać cukier, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać orzechy pekan; wymieszać, aby całkowicie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
4
Rozłóż orzechy pekan na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Pekany pieczemy w rozgrzanym piekarniku, mieszając co około 15 minut, aż powłoka utworzy szkliwo, około 1 godziny. Pozostawić do ostygnięcia na blasze do pieczenia co najmniej 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn