Parve Cholent
Przepis Parve Cholent jest gotowy w około 19 godzin i 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 12 i kosztuje 54 centów za porcję. Ta zupa ma 241 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek w proszku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe Parve, Cholent, oraz Cholent Aszkefardyjski.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest bardzo delikatny i ciemnobrązowy, 15 do 20 minut więcej.
Połowę ziemniaków układamy na dnie wolnej kuchenki.
Dodać ugotowaną cebulę i ryż; na wierzchu pozostałe ziemniaki i buraki.
Zagnieżdżcie jaja w mieszaninie: powinny być prawie całkowicie zanurzone po dodaniu wody.
W 1 szklance wody wymieszać czosnek w proszku i przyprawioną sól.
Polej cholent. Doprawić solą i pieprzem.
Skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Dodaj wodę do przykrycia. Zbyt dużo wody sprawi, że cholent będzie mushy; za mało może spowodować jego spalanie.
Przykryj pokrywką i ustaw powolną kuchenkę na niskim poziomie; gotuj przez noc.