Parve Cholent

Parve Cholent
Przepis Parve Cholent jest gotowy w około 19 godzin i 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 12 i kosztuje 54 centów za porcję. Ta zupa ma 241 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek w proszku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe Parve, Cholent, oraz Cholent Aszkefardyjski.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest bardzo delikatny i ciemnobrązowy, 15 do 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Połowę ziemniaków układamy na dnie wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Dodać ugotowaną cebulę i ryż; na wierzchu pozostałe ziemniaki i buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
4
Zagnieżdżcie jaja w mieszaninie: powinny być prawie całkowicie zanurzone po dodaniu wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
W 1 szklance wody wymieszać czosnek w proszku i przyprawioną sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Polej cholent. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
CholentCholent
7
Skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8
Dodaj wodę do przykrycia. Zbyt dużo wody sprawi, że cholent będzie mushy; za mało może spowodować jego spalanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CholentCholent
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Przykryj pokrywką i ustaw powolną kuchenkę na niskim poziomie; gotuj przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
TrudnośćEkspert
Gotowe W19 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn