Parmigiano i Herb piersi kurczaka
Parmigiano i Herb piersi kurczaka przetargi może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, liście pietruszki, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Parmigiano I Herb Piersi Kurczaka, Parmigiano i Herb piersi kurczaka, oraz Parmezan Piersi Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść nieprzywierającą blachę ciastek w piekarniku z wkładką z folii aluminiowej.
Rozgrzać 1/2-calowy olej na dużej patelni nonstick lub patelni na średnim lub średnim ogniu.
Kurczaka przyprawiamy solą i pieprzem. Umyć ręce.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu. Jajka ubić z wodą w drugim naczyniu wzdłuż mąki. W trzecim daniu połącz składniki panierki. Kurczaka zalać mąką, następnie jajkiem, następnie chlebem i serem. Aby utrzymać czyste ręce, poproś o plastikowe rękawiczki w kasie rzeźnika. Aby ułatwić sprzątanie, spróbuj użyć jednorazowych puszek do puszek na mąkę, jajko i bułkę tartą.
Gotować kurczaka, aż głęboko złoty z każdej strony, 3 do 4 protokół.
Przełożyć do blachy w nagrzanym piekarniku i zakończyć na kolejne 5 minut czasu gotowania. Kurczak gotować 5 lub 6 przetargów na raz w jednej warstwie, dodając dodatkowy olej, jeśli to konieczne. Jeśli kurczak zaczyna brązowieć zbyt szybko, lekko obniż ciepło.
Podawać kurczaka na gorąco lub na zimno z zieloną sałatką lub, kompletne jako Parmigiano.
2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin
1 mała biała cebula, drobno posiekana
1 (14 uncji) może chunky style crushed tomatoes
1 (28 uncji) puszka pokruszonych pomidorów
1 szklanka rosołu z kurczaka lub bulionu
Garść świeżych liści bazylii, rozdartych na małe kawałki
1 1/2 szklanki rozdrobnionego provolone
1/2 szklanki startego Parmigiano-Reggiano
1 funt spaghetti, gotowane do al dente
Zagotować wodę do makaronu i przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla al dente. Przed zalaniem kurczaka dodaj olej, cebulę i czosnek do rondla, aby ugotować na średnim małym ogniu. Mieszaj od czasu do czasu przez 10 minut podczas pracy nad kurczakiem.
Dodaj obie puszki pomidorów i filiżankę bulionu z kurczaka i przynieś sos do bańki. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania. Wymieszać z podartą bazylią i doprawić sosem solnym, według własnego gustu.
Umieścić trochę sosu na kurczaka przetarć, top z rozdrobnionych provolone i Parmigiano.
Umieść w piekarniku lub brojlerze, aby stopić ser, a następnie podawać. Gorący, ugotowany makaron lekko zalać sosem, a następnie podawać.