Jedz za osiem dolców: kanapki z makrelą

Jedz za osiem dolców: kanapki z makrelą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jeść za osiem dolców: tosty makreli kanapki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tosty, Gruboziarnisty ser cheddar, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Jedz za 8 dolców: zupa z ciecierzycy z bułką tostową, Jedz za osiem dolców: chrupiące kanapki z sałatką z kurczaka z boczkiem, oraz Zjedz za 8 dolców: kanapki z brzuchem wieprzowym, po chińsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery za pomocą stojaka zaledwie kilka centymetrów od płomienia. Ułóż kawałki tostów z masłem-side-up na blasze do pieczenia. W małej misce wymieszać makrele i ser. Wymieszać wystarczającą ilość kremu, aby uzyskać pastę do smarowania. Doprawić kilkoma kroplami sosu Worcestershire i dużą szczyptą pieprzu. Łyżka mieszaniny na maślanej stronie każdego kawałka tostów, poklepać go równomiernie, a następnie dusić, aż zacznie bańki i brązowy. Jedz natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
MakrelaMakrela
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia48
Magazyn