Parmezan - ziołowy łosoś z cytrusami Orzo
Parmezan-ziołowy łosoś z cytrusami Orzo wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Mieszanka wody, makaron orzo, weź parmezan przepis ser breadcrumb mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Podobne przepisy to Parmezan - ziołowy łosoś z cytrusami Orzo, Sałatka Cytrusowo-Ziołowa Orzo, oraz Kurczak z natką pietruszki Orzo.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Rybę posmarować mieszanką serową i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie przynieś bulion i wodę do zagotowania w dużym rondlu. Wymieszać orzo; gotować 6-7 min. albo do przetargu.
Dodać szparagi; gotować 2 min. albo aż będzie krucho.
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Podawać mieszankę orzo z rybą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.