Parmezan-ziołowe kotlety jagnięce z miętą Aioli

Parmezan-ziołowe kotlety jagnięce z miętą Aioli
Parmezan-ziołowe kotlety jagnięce z miętą Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, parmezanu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z miętą Aïoli, Grillowane kotlety jagnięce z ziołami Aioli, oraz Lamb and Feta Sliders with Mint Aioli.

Instrukcje

1
W płytkiej misce wymieszaj ocet, musztardę, czosnek i pieprz. W innej płytkiej misce wymieszaj panko, ser i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyciąć nadmiar tłuszczu z jagnięciny i wyrzucić. Kotlety opłukać i osuszyć. Jeden na raz, włączyć kotlety w mieszaninie octu, aby dobrze pokryć; podnieś i naciśnij mocno w mieszaninie panko, obracając się, aby pokryć wszystkie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Umieść kotlety lekko od siebie w lekko naoliwionej patelni 10-na 15-calowej; skropić równomiernie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 500, aż powłoka będzie rumiana, a mięso będzie średnio rzadkie (różowe) w środku najgrubszej części (wycięte do testu), 10 do 14 minut, obracając raz po 5 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podawać z miętą aioli i doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn