Parmezan Warzywny

Parmezan Warzywny
Parmezan warzywny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 548 kalorii, 25g białka, oraz 37g tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Mieszanka sera mozzarella, oliwy z oliwek, bakłażana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy są Parmezan Warzywny, Parmezan Vegetable Saute, oraz Rzut Warzywny Parmezanem.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 13 na 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub podgrzej grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Bakłażan, koper włoski i plastry cukinii skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Grilluj warzywa, aż zmiękną, 3 do 4 minut z każdej strony. (Warzywa można również piec w piekarniku 375 stopni F przez 15 do 20 minut, aż będą miękkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
PiekarnikPiekarnik
5
Łyżka 3/4 szklanki sosu marinara na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia. Ułóż plastry bakłażana na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posypać 1 szklanką sera mozzarella i 1/3 szklanki parmezanu. Ułóż plastry kopru włoskiego w jednej warstwie na górze. Łyżka 3/4 szklanki sosu marinara nad papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
Sos MarinaraSos Marinara
PaprykaPapryka
Koper WłoskiKoper Włoski
7
Posypać 1 szklanką sera mozzarella i 1/3 szklanki parmezanu. Cukinię ułożyć na wierzchu i przykryć pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
CukiniaCukinia
SOSSOS
8
Posypać pozostałym serem. Okruchy chleba rozrzucić na serze i obficie skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Piec, aż wierzch jest złoty i tworzy skórkę, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W58 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn