Parmezan Szparagi
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Parmezan szparagi może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 26 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, sól czosnkową, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan Szparagi, Parmezan Szparagi, oraz Parmezan Szparagowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Nasmaruj blachę sprayem do pieczenia.
Szparagi lekko posmarować sprayem do gotowania; umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Połącz parmezan i sól czosnkową w małej misce; odstawić.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 6 minut; obrócić szparagi i kontynuować pieczenie do miękkości, około 6 minut.
Posypać szparagami mieszaniną parmezanu.