Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj parmezanu Polenta z kiełbasą i grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.76 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz cukier, parmezan, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Parmezan Polenta z kiełbasą i pieczarkami, Kremowy parmezan Polenta z pieczarkami i sosem pomidorowym, oraz Parmezan Polenta z cytryną tymianek Grzyby Dzikie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przebić kiełbaski; pokroić każdą po przekątnej na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj kiełbasę; gotować 3 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
4
Dodać wino i grzyby; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 protokół. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Usunąć kiełbasę z patelni. Gotować mieszaninę grzybów na średnim ogniu 5 minut lub aż ciecz prawie odparuje. Wymieszać z bazylią i pomidorami; gotować 1 minutę lub do ogrzania. Powrót kiełbasę na patelnię; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Podczas gdy sos jest gotowanie, przygotować polenta. Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu; wymieszać polentę, czosnek w proszku, cukier i sól. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu; gotuj do zgęstnienia (około 5 minut), często mieszając. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Polenta
Sos żurawinowy, Do Podania
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Podawać z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych