Parmezan Polenta
Parmezan Polenta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pieprz i celtycką sól morską, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Parmezan Polenta, oraz Rozmaryn-Parmezan Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Saute o 1/4 grzybów w maśle na dużym ogniu, aż rumiane.
Dodaj szalotki, zmniejszyć ciepło, aby utrzymać się od spalania, i kontynuować smażenie aż miękkie.
Dodać czosnek i saute przez 1 minutę więcej.
Dodać groszek i salami, doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do szczelnego plastikowego pojemnika, aby utrzymać ciepło. Doniczka rezerwowa dla polenty.
Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie powoli wymieszać mąkę kukurydzianą widelcem. Zmniejsz ciepło tak nisko, jak to możliwe. Nadal gotować przez 5 do 10 minut, często mieszając. Podgrzać, dodać ser i masło, doprawić do smaku solą i pieprzem. Top z ragout i służyć.