Parmezan Polenta

Parmezan Polenta
Parmezan Polenta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pieprz i celtycką sól morską, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Parmezan Polenta, oraz Rozmaryn-Parmezan Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Saute o 1/4 grzybów w maśle na dużym ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2
Dodaj szalotki, zmniejszyć ciepło, aby utrzymać się od spalania, i kontynuować smażenie aż miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodać czosnek i saute przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać groszek i salami, doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do szczelnego plastikowego pojemnika, aby utrzymać ciepło. Doniczka rezerwowa dla polenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PolentaPolenta
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie powoli wymieszać mąkę kukurydzianą widelcem. Zmniejsz ciepło tak nisko, jak to możliwe. Nadal gotować przez 5 do 10 minut, często mieszając. Podgrzać, dodać ser i masło, doprawić do smaku solą i pieprzem. Top z ragout i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn