Parmezan-Pekan Smażony Sum Z Marynowaną Salsą Okra

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj smażonego Sum z parmezanem i Pekanem z marynowanym Salsan Okra. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 432 kalorie, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz marynowaną salsę okra, jajka, filety z Suma i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Smażony Sum z marynowaną papryką, Kurczak smażony w ostrym sosie z marynowaną okrą Slaw, oraz Smażone na patelni sumy z maślanym ryżem i marynowanym pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść sum i maślankę w dużej plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym. Uszczelnić i schłodzić 1 godzinę.
Usuń suma z maślanki, odrzucając maślankę.
W płytkiej misce połącz orzechy pekan i następne 4 składniki. Zanurz ryby w jajach; pogłębiaj w mieszaninie orzechów pekan, wytrząsając nadmiar. Ułóż na blasze do pieczenia.
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala do żeliwnego pieca holenderskiego lub żeliwnej patelni 12 cali( 2 1/4 cala); ogrzać do 35
Smażyć ryby, partiami, 2 do 3 minut lub do złotego koloru i płatków rybnych widelcem.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Podawać z marynowaną salsą Okra.
Uwaga: testowaliśmy z kreolską przyprawą Zatarain.
Parmezan-Pekan smażony kurczak: substytut 2 lb. piersi z kurczaka na suma. Smażyć 3 minuty lub do końca.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.