Parmezan-Pekan-Chrupiąca Ryba Smażona

Parmezan-Pekan-Chrupiąca Ryba Smażona
Parmezan-Pekan-Crusted smażone ryby jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 374 kalorie, 33g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Parmezan i pekan Crusted piekarnik smażony kurczak, Filety Rybne Z Orzechami Pekan, oraz Krakersy-i-parmezan-filety rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 6 pierwszych składników.
2
Pokroić filety na 2-calowe kawałki; zanurzyć w jajach i pogłębiać w mieszaninie orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
JajkoJajko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Gotować ryby, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę ze wszystkich stron lub do złotego koloru; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Umieść rybę na drucianym stojaku na patelni z galaretką i utrzymuj ciepło w piekarniku 200.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RybyRyby
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn