Parmezan Kurczak I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać parmezan kurczaka spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, przerobiony ryż, piersi z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe Parmezanowe paluszki z kurczaka i Parmezanowe okłady z kurczaka, Kurczak Chasseur (Kurczak po myśliwsku) z kremową polentą z Gruyere i parmezanem, oraz KURCZAK PARMEZAN dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać zupę cebulową, mleko, śmietanę z zupy grzybowej i ryż.
Piersi z kurczaka położyć na dnie lekko nasmarowanej powolnej kuchenki.
Na każdą pierś kurczaka ułożyć po jednej łyżce margaryny i polać wszystko mieszanką zupy. Doprawić solą i pieprzem do smaku i posypać startym parmezanem.
Gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin, lub na wysokim przez 4 do 6 godzin.