Parmezan-Karczoch Crostini

Parmezan-Karczoch Crostini
Parmezan-Karczoch Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. Ta przystawka ma 72 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bagietkę, parmezan, marynowane karczochy serca i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Karczoch i parmezan Crostini, Karczoch-parmezan Crostini, oraz Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ukośnie pokroić bagietkę na 42 plastry (1/4 cala grubości). Pozostałe bagietki należy zarezerwować do innych zastosowań. Ułóż plastry na dużych, nieeksploatowanych blachach do pieczenia. Broil plastry 1 do 2 minut lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Wymieszać posiekane karczochy serca i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
3
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki karczochów na prażonej stronie każdego plastra bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
BagietkaBagietka
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
4
Piec w 450 przez 6 do 7 minut lub do lekko rumiane i bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn