Parmezan-Herbatnik Chleb
Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, masło, oregano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chleb Ziołowy Parmezan, Parmezan Ziołowy Chleb Czosnkowy, oraz Parmezan, zioła i czosnek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia natryskowa 9x5-calowa z natryskiem do gotowania.
Wymieszać ser i oregano w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Kawałki biszkoptów zanurzyć po jednym na raz, w maśle, następnie w mieszaninie serowej, obracając, aby równomiernie pokryć każdy kawałek.
Umieścić w przygotowanej patelni.
Piec 25 do 30 min. albo aż do złotego brązu. Fajne 10 min.; usuń z patelni do stojaka z drutu. Lekko schłodzić.