Jeśli 1,72 zł za porcję spada w budżecie, parmezan-cytryna Mahimahi może być doskonałym bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mahimahi z cebulą, kaparami i cytryną, Mahimahi BLT, oraz Mahimahi Escabeche.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu (300F do 177°). Wrzuć cukinię, paprykę, cebulę i włoską przyprawę z 2 łyżkami. oliwa z oliwek w dużej misce lub patelni do pieczenia. Grill warzywa, pokryte, aż tylko miękkie, ale nadal chrupiące, 4 do 6 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Suszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Przełożyć warzywa na deskę do krojenia i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
3
Whisk ocet balsamiczny, 1 łyżeczka. sok z cytryny, Pozostałe 1 łyżka. oliwa z oliwek i 1 łyżeczka. każdy sól i pieprz w dużej misce; dodać warzywa i wrzucić. Przykryj i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.