Parmezan Cukinii 8 Kulek
8-Ball cukinia parmezan może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pomidorów śliwkowych, sól, liście szpinaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kulka Z Parmezanem, Bekonowa Kulka Z Parmezanem, oraz Cukinia Nadziewana Osiem Kulek.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę. Odstawić.
Pokrój każdą cukinię na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki. Odstawić miąższ na bok. Pary cukinia muszle, pokryte, 6 minut lub do miękkości.
Odcedzić, odciąć boki, na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych.
Umieścić miąższ cukinii w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane. Łyżka do miski.
Umieścić szpinak, bazylia, czosnek, i cebula w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszankę szpinaku; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Dodać miąższ cukinii, pomidor i sól; gotować 8 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z bułką tartą.
Każdą połowę cukinii napełnij mieszanką cukinii o 2 1/2 łyżek.
Posypać równomiernie serem.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.