Parmezan Crusted Tilapia

Parmezan Crusted Tilapia
Parmezan Crusted Tilapian jest pescatarian przepis z 1 porcją. Na 20,75 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1634 kalorii, 227g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz sól, czosnek w proszku, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać krakers można śledzić to danie główne z Soda Cracker Fudge jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest świetne. Podobne przepisy to Parmezan Crusted Tilapia, Tilapia Z Parmezanem, oraz Tilapia Z Parmezanem.

Instrukcje

1
Rozmrozić i umyć filety tilapia, jeśli są zamrożone. Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Połącz okruchy, parmezan, włoskie przyprawy i czosnek w proszku na talerzu, dobrze mieszając.Na inny talerz wlać 1 łyżkę soku z cytryny.Praca 1 na raz, umieścić filet na talerzu w soku z cytryny, posypać żądaną ilość soli koszernej (należy uważać, ile soli jest w parmezanie, okruchy i inne przyprawy), czarny pieprz i czosnek w proszku. Filet obrócić w soku z cytryny i posypać przyprawą z drugiej strony.Filet pogłębić w mieszaninie parmezanu poklepując go po całej powłoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
3
Umieść w naoliwionym naczyniu do pieczenia, powtórz z pozostałymi filetami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Filety posypać odrobiną soku z cytryny i skropić lub spryskać je lekko oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
5
Piec w temperaturze 218° przez około 20 minut lub do momentu, gdy łatwo płatki widelcem i krawędzie są brązowieje (można posypać trochę więcej parmezanu na wierzchu w razie potrzeby). Można je również piec szybciej w450.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn