Parmezan Crusted Salmon

Parmezan Crusted Salmon
Parmezan Crusted Salmon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 581 kalorii, 55g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.71 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Parmezan Crusted Salmon, Parmezan Crusted Salmon, oraz Pieczony Parmezan Crusted Salmon.

Instrukcje

1
W płytkiej, średniej misce wymieszaj parmezan, włoskie okruchy chleba, estragon i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska Przyprawiona Bułka TartaWłoska Przyprawiona Bułka Tarta
ParmezanParmezan
EstragonEstragon
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średnim rondlu na średnim ogniu zmiksuj białe wino, sos teriyaki, masło, czerwoną cebulę i czosnek. Gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Wino BiałeWino Białe
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Do mieszanki parmezanu wcisnąć po jednej stronie każdego steku z łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Stek Z łososiaStek Z łososia
4
Umieścić steki crust side up w rondlu z mieszaniną białego wina. Gotować na średnim ogniu, aż większość płynu jest zmniejszona, 10 do 15 minut, a następnie flip z łopatką. Kontynuuj gotowanie, aż skorupa będzie złotobrązowa, a ryby łatwo płatkowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
StekStek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn