Parmezan Buffalo hamburgery z ketchupem balsamicznym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać parmezan Buffalo hamburgery z ketchupem balsamicznym spróbować. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ketchup Balsamiczny, Jak Zrobić Własny Keczup Balsamiczny, oraz Smażone cebulki z keczupem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Połącz pierwsze 5 składników w misce. Podzielić mieszaninę buffalo na 4 równe porcje, delikatnie kształtując każdy w 1/2-inch-gruby patty. Wciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Ułóż dolne połówki bułki na talerzach. Top każdy z 1/4 szklanki rukoli, 1 plaster cebuli, i 1 patty.
Rozłóż 1 łyżkę keczupu na górnej połowie każdej bułki; umieść na hamburgerach.