Paris Sałatka z pieczarkami z cytryną, pietruszką i parmezanem

Paris Sałatka z pieczarkami z cytryną, pietruszką i parmezanem
Paris Sałatka z pieczarkami z cytryną, pietruszką i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka soli morskiej, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 393 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z kalafiorem i pietruszką z parmezanem, Sałatka z kalafiorem i pietruszką z parmezanem, oraz JJ ' s Boulangerie Pan Bagnat Sandwich - w Las Vegas można skosztować Paryża w hotelu Paris dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zamontuj swój robot kuchenny za pomocą cienkiego uchwytu do krajalnicy. Najpierw przepchnij Parmigiano-Reggiano, potem pietruszkę, a potem grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wyjmij krążek do krojenia i umieść talerz do serwowania na misce robota kuchennego. Odwróć miskę, aby sałatka grzybowa wyszła z grzybami na dole i parmezanem na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Sałatkę z cytryny i top z popękanym czarnym pieprzem do smaku. W małej misce wymieszać sok z cytryny, ocet, oliwę z oliwek i sól, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Mżawka nad sałatką i podawać od razu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn