Pargo con Salsa de Perejil (Lucjan w sosie Pietruszkowym)

Pargo con Salsa de Perejil (Lucjan w sosie Pietruszkowym)
Pargo con Salsa de Perejil (Lucjan w sosie Pietruszkowym) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 37g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sok z limonki, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czerwony Snapper Z Salsą Cytrusową, Red Snapper w / Pineapple Salsa, oraz Czerwony Snapper Z Salsą Mango.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż czerwone filety z Lucjana w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Lucjana CzerwonegoFilety Z Lucjana Czerwonego
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Natkę pietruszki i pozostałe składniki umieścić w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Polać rybę sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
5
Piec w temperaturze 400 przez 18 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSos
Magazyn