Paprykarz Cielęcy

Paprykarz Cielęcy
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Cielęcina Paprikash może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Jeśli masz pod ręką śmietanę, majeranek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Paprykarz Cielęcy, Paprykarz Cielęcy, oraz Paprykarz cielęcy lub jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopić smalec w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę; przykryć patelnię i gotować, aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj szalotkę; zwiększyć ciepło do średniej wysokości i smażyć, aż cebula będzie złoty, o 5 protokół. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść cebulę i szalotka do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Cielęcinę posypać solą i pieprzem. Pracując partiami, dodać przegrzebki cielęce do kapieli na patelni i smażyć, aż zbrązowieje, o 1 minutę na stronę, dodając więcej smalcu w razie potrzeby i przenoszenie cielęciny na talerz po każdej partii. Powrót mieszanki cebuli na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
CebulaCebula
SmalecSmalec
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pomidory z sokiem, słodką paprykę, ostrą paprykę i majeranek. Dusić 5 minut, stale mieszając. Cielęcinę i nagromadzone soki wrzucić do sosu. Dusić 1 minutę, obracając cielęcinę do płaszcza. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść cielęcinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
PaprykaPapryka
MajeranekMajeranek
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
6
Śmietanę wymieszać w sosie i podgrzać (nie gotować). Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SOSSOS
7
Wylać cielęcinę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn