Papryka Zielona Nadziewana Kiełbasą Prego®
Need a gluten free side dish? Zielona papryka nadziewana kiełbasą Prego® może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 8 porcji z 364 kalorie, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 34 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sos, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Papryka Zielona Nadziewana Kiełbasą Prego® , Papryka Nadziewana Prego ® Good-For-You, oraz Pieczona Zielona Chilijska Kiełbasa Z Kurczaka I Kukurydza Nadziewana Papryką Poblano podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej olej na 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Dodać cebulę i oregano i gotować, aż cebula będzie miękka.
Wylać tłuszcz. Wymieszać z serem.
Paprykę ułożyć w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali. Wymieszać kiełbasę z papryką.
Polać sosem nadziewaną paprykę. Przykryj naczynie.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 40 minut lub do miękkości papryki.