Papryka Nadziewana Taco

Papryka Nadziewana Taco
Papryka nadziewana Taco może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 902 kalorie, 22g białka, oraz 84g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz SOS spicey ranch, przyprawę taco, meksykański ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Faszerowane Papryczki Taco, Skinny Taco Faszerowane Papryki, oraz Papryka Nadziewana Mini Taco.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn