Papryka Jalapeã±o nadziewana Chili
Papryka Jalapeã±o Nadziewane Chili może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 40 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, 2 łyżki. kraft zesty włoski dressing, sadzarki slivered migdały, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Nadziewane papryczki jalapeã±o, Jalapeños nadziewany serem i boczkiem, oraz Jalapeã±o-faszerowane cheeseburgery z polewą Guacamole.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozgrzać sos w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mięso, pomidory, orzechy i rodzynki; wymieszać. Gotować od 3 do 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu; odcedzić. Powrót mieszaniny mięsa na patelnię; wymieszać w 1/4 szklanki sera.
Paprykę ułożyć na blasze pokrytej folią; wypełnić mieszanką mięsną.
Posypać pozostałym serem; piec 3 do 5 min. albo aż się stopi.