Papryka faszerowana szefa kuchni Johna

Papryka faszerowana szefa kuchni Johna
Nadziewane papryki Szefa Kuchni Johna mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.92 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 442 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Papryka faszerowana szefa kuchni Johna, Lasagna szefa kuchni Johna, oraz Chef John 's Shepherd' s Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut. Odstawić ugotowany ryż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Cebulę i oliwę gotować na średnim ogniu, aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
4
Połowę ugotowanej cebuli przełożyć do dużej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać sos pomidorowy, bulion wołowy, ocet balsamiczny, i płatki czerwonej papryki na patelni; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać mieszankę sosu pomidorowego do naczynia do pieczenia 9x13 cali i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Połącz mieloną wołowinę, włoską kiełbasę, pomidory pokrojone w kostkę, włoską pietruszkę, czosnek, sól,czarny pieprz i pieprz cayenne w misce z zarezerwowaną cebulą; dobrze wymieszaj. Wymieszaj ugotowany ryż i Parmigiano Reggiano. Stuff zielona papryka z mieszanką wołowiny i kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Zielony PieprzZielony Pieprz
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
KiełbasaKiełbasa
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Mielona WołowinaMielona Wołowina
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
W naczyniu do pieczenia umieścić nadziewane połówki zielonej papryki na sosie pomidorowym; posypać pozostałym Parmigiano-Reggiano, przykryć naczynie folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Usuń folię aluminiową i piec, aż mięso nie jest już różowy, zielona papryka są miękkie i ser jest rumiane na wierzchu, dodatek 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
SerSer
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki283Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkępomidory pokrojone w kostkę4goździkiczosnek mielonyczosnek mielony4largeszielona papryka, połówka i nasionazielona papryka, połówka i nasiona1szczyptaoliwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowych454Orzechy dowolne (posiekane)chuda mielona wołowinachuda mielona wołowina1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1cebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno starty ser Parmigiano-Reggianodrobno starty ser Parmigiano-Reggiano596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża pietruszka włoskaposiekana świeża pietruszka włoska113Orzechy dowolne (posiekane)gorąca włoska kiełbasa wieprzowa, osłonka usuniętagorąca włoska kiełbasa wieprzowa, osłonka usunięta0(może być lub przeglądać)pokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki2(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula, drobna kostka (zostaw do dekoracji)cebula, drobna kostka (zostaw do dekoracji)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiryż biały długoziarnisty niegotowanyryż biały długoziarnisty niegotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn