Papryka faszerowana soją i bulgurem

Papryka faszerowana soją i bulgurem
Papryka nadziewana soją i bulgurem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 192 kalorie, 13g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki nadziewane pimento, oregano, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Faszerowana papryka z wołowiną i pszenicą Bulgur, Papryka faszerowana bulgurem, orzechami i rodzynkami, oraz Szpinak & Bulgur pszenica faszerowana czerwona papryka {vegan}.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn