Papryka faszerowana prosem i wołowiną

Papryka faszerowana prosem i wołowiną
Need a danie główne bezglutenowe? Proso i papryka nadziewana wołowiną może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, wodę, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Papryka Czerwona Faszerowana Prosem, Millet Methi Pulao-Foxtail Millet Pulav z liśćmi kozieradki-proso indyjskie s, oraz Papryka Faszerowana Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć proso, wodę i bulion warzywny w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
ProsoProso
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj mieloną wołowinę i gotować, aż wołowina będzie krucha i rumiana, 8 do 10 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej, papryka, kminek, pieprz cayenne, i czarny pieprz; wymieszać i dusić do połączenia smaków, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Wymieszać ugotowane proso, kolendrę i ser feta do mieszanki mielonej wołowiny. Wymieszać łyżką czerwoną paprykę; umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
ProsoProso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie lekko miękka, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Umieść szczyty z powrotem na papryce; piec, aż papryka będzie miękka, 10 do 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn