Papryka Faszerowana Indykiem

Papryka Faszerowana Indykiem
Papryka faszerowana indykiem to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. Jeśli masz ryż, sos pomidorowy, ser o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2120 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 83% to danie jest super. Podobne przepisy to Papryka Faszerowana Indykiem, Papryka Faszerowana Indykiem, oraz Papryka Faszerowana Indykiem Chuda.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn