Papryka Faszerowana Bekonem I Kukurydzą
Papryka faszerowana bekonem i kukurydzą to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi ci smak domu. 119 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś paski bekonu, dodatkową salsę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 81%. Podobne przepisy obejmują Papryka Faszerowana Kukurydzą, Papryka Poblano Faszerowana Pomidorami I Kukurydzą, oraz Mini Papryczki Nadziewane Kiełbasą I Kukurydzą.
Instrukcje
W dużej misce połącz kukurydzę, salsę i cebulę. Łyżka do połówek pieprzu.
Umieść każdą nadziewaną połowę papryki na kawałku wytrzymałej folii (około 18 cali. x 12 W.). Złóż folię wokół papryki i szczelnie zamknij.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, gdy papryka będzie chrupiąca. Ostrożnie otwórz pakiety, aby umożliwić ucieczkę pary.
Posyp serem i boczkiem. Wróć do grilla na 3-5 minut lub do stopienia sera.
W razie potrzeby podawaj z dodatkową salsą.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.