Pappardelle z kurczakiem i pieczarkami Ragù
Pappardelle z kurczakiem i pieczarkami ragù wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 731 kalorii, 52g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 64 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Pappardelle z kurczakiem i pieczarkami Ragù, Pappardelle Z Wołowiną I Pieczarkami Ragu, oraz Portobello Grzyby, ostra i słodka papryka Ragu z Pappardelle.
Instrukcje
Grzyby i czosnek pulsować w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Przyprawić kurczaka 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie złoty, o 3 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową do miski.
Zmniejszyć ogień do średniej i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodaj mieszankę grzybową, rozmaryn, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj, ciągle mieszając, aż zacznie brązowieć, około 4 minut.
Dodać ocet i gotować, aż odparuje.
Dodać kurczaka i pomidory (z sokiem), następnie dusić, rozbijając pomidory łyżką i mieszając od czasu do czasu, aż sos tylko zgęstnieje, około 15 minut.
Tymczasem Pappardelle gotować w garnku z makaronem wrzącej osolonej wody (2 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente.
Dodaj rukolę do sosu i mieszaj, aż zwiędną. Wymieszać z odsączonym makaronem i gotować 1 minutę.