Cukinia-Figowe Mini Torty
Jeśli 36 centów za porcję spada twój budżet, cukinia-figowe mini ciastka mogą być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Mini Ciasta Rumowe, Cytrusowe Ciastka Mini, oraz Margarita mini-ciasta.
Instrukcje
6 filiżanek mini Bundt patelni z natryskiem.
W dużej misce wymieszać mąki, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i gałkę muszkatołową.
W osobnej misce ubić jajko, białko jaja, jogurt i olej.
Dodaj mokre składniki do suchych składników, mieszając, aż się zmiksują. Złóż cukinię i figi na ciasto.
Piec, aż drewniany szpikulec lub wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami dołączonymi (40 do 45 minut).
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.