Pappardelle Z Chard Szwajcarski, Cebula, I Ser Kozi Przepis

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Pappardelle z Chard szwajcarski, cebula, i ser kozi przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 131 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jeśli masz czosnek, pappardelle, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Szwajcarski Chard, kozi ser i Prosciutto tarta, Cannelloni Z Chardą Szwajcarską I Świeżym Kozim Serem, oraz Chard Szwajcarski z burakami, kozim serem i rodzynkami.