Papaja-Habanero Hot Sauce
Papaja-Habanero Hot Sauce to bezglutenowe i wegańskie SOS. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 56 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 90 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać Karaiby papaja, sok, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, Gorący Sos Krówkowy, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Umieść papaję, habanero(s), szalotki, ocet, sok z limonki, brązowy cukier, czosnek, imbir, ziele angielskie, goździki, cynamon i gałkę muszkatołową w słoiku blendera. Puree aż będzie gładkie.
Przenieść mieszaninę do średniego rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, często mieszając. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do tygodnia.