Panzanella
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Panzanellan. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści bazylii, pomidorów winorośli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Panzanella, La Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb w średniej misce i przykryć wodą. Namoczyć chleb 3 do 5 minut. W małych partiach, usunąć chleb w garści z wody i wykręcić go z zewnątrz zacierania lub rozdarcia chleba. Nie chcesz mokrego chleba, więc wykręć go ostrożnie.
Połączyć pomidory z cebulą i bazylią w drugiej misce i ubrać octem, olejem, solą i pieprzem.
Dodać chleb do sałatki pomidorowej i połączyć. Dostosuj przyprawy i podawaj.