Panna Cotta z syropem waniliowym

Panna Cotta z syropem waniliowym
Przepis Panna Cotta z syropem waniliowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 53 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, śmietanę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowa panna cotta z lodami waniliowymi i syropem truskawkowym, Pieprz czarny Panna Cotta z truskawkami i syropem balsamicznym, oraz Filiżanka Panna Cotta z jagodami w syropie Creme de Violette dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn