Panko-steki rybne
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Panko-crusted steki rybne mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, grouper, koperek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pesto Panko Crusted Fish, Paluszki Rybne Panko, oraz Piekarnik Panko - "Smażona" Ryba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem. Ryby zanurzamy w mące, następnie jajku i pogłębiamy w mieszaninie panko, mocno dociskając do płaszcza.
Umieścić na dużej lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 204° od 10 do 12 minut lub do momentu, gdy ryby będą równomiernie płatkować, gdy zostaną przetestowane widelcem.
Podawać z mieszanką majonezu
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.