Panko-Crusted Red Snapper with Avocado Cream Sauce
Panko-Crusted Red Snapper with Avocado Cream Sauce may be just the main course you are looking for. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 621 kalorii, 30g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kolendry, Panko bułka tarta, olej z pestek winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Spróbuj Panko Chrupiący Kurczak Z Sosem Cytrynowym, Polędwiczki wieprzowe Panko z sosem śmietanowym Dijon, oraz Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej z pestek winogron na patelni lub patelni na średnim ogniu. Filety z Lucjana opłukać i osuszyć. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.Pracując z jednym filetem na raz, posmaruj przetargi mąką, wytrząsając nadmiar. Następnie zanurz go w mieszaninie jaj, również wytrząsając nadmiar. Na koniec filet posmarować bułką tartą panko. Powtórzyć z drugim filetem.
Umieścić snapper na patelni, gotowanie przez kilka minut z każdej strony, aż złoty kolor i gotowane przez.W międzyczasie, aby krem z awokado, umieść awokado, kminek, sok z cytryny, kolendrę, szczyptę soli i około 2 łyżki wody w robocie kuchennym lub blenderze. Przecedzić składniki razem, dodając więcej wody w razie potrzeby dla pożądanej konsystencji. Aby służyć, Chochla trochę gazpacho na dnie miski (ten krok jest opcjonalny). Top z filetem i łyżką niektóre z awokado krem na górze. Na koniec dodać posiekaną kolendrę i w razie potrzeby świeżo zmielony pieprz. Smacznego!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku