Panini z Podsmażonymi grzybami i Gruyère
Panini z Podsmażonymi grzybami i Gruyère może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, masło, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Souffle D ' Oeuf Et De Gruyere z Podsmażonymi grzybami, Tunan i Gruyere Panini, oraz Gruyere, jabłko i Figa dżem Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozgrzać w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć 5-6 minut.
Na 4 kromkach chleba rozprowadzić musztardę, po 6 liści szpinaku, 1 łyżkę pieprzu, 1 łyżkę cebuli, 1/4 szklanki sera i 1/4 szklanki pieczarek. Wierzch z pozostałym chlebem.
Posmaruj roztopionym masłem po obu stronach każdej kanapki. Jeśli za pomocą patelni, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; miejsce sandwich-es na patelni.
Umieść kolejną patelnię na kanapkach; gotować 2-3 minut z każdej strony, aż złoty kolor i ser topi się. Jeśli używasz ekspres panini, szczotkować kanapki z masłem; miejsce w maszynie, zamknij, i gotować 2 protokół lub aż gotowe.