Panierowany Kalafior

Panierowany Kalafior
Panierowany kalafior wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 356 kalorii , 8 g białka i 28 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,16 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, pieprzu, żółtek i pietruszki. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 38% . Podobne przepisy obejmują panierowany kalafior , pieczony kalafior panierowany i pieczony kalafior panierowany .

Instrukcje

1
Na patelni umieść kalafior i niewielką ilość wody. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż będą chrupiące, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior Z Małą Główką, Podzieloną Na Różyczki (okKalafior Z Małą Główką, Podzieloną Na Różyczki (ok
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedź i odłóż na bok.
3
W małej misce wymieszaj żółtka i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieść bułkę tartą i ser w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
5
Dodawaj po kilka różyczek do mieszanki jajecznej; wrzucić do płaszcza. Za pomocą łyżki cedzakowej przenieś kalafior na mieszaninę okruszków; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Na patelni rozpuść masło na średnim ogniu. Gotuj kalafior partiami na złoty kolor, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
W razie potrzeby posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn