Panierowany Kalafior

Panierowany Kalafior
Panierowany kalafior wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 356 kalorii , 8 g białka i 28 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,16 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, pieprzu, żółtek i pietruszki. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 38% . Podobne przepisy obejmują panierowany kalafior , pieczony kalafior panierowany i pieczony kalafior panierowany .

Instrukcje

1
Na patelni umieść kalafior i niewielką ilość wody. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż będą chrupiące, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior Z Małą Główką, Podzieloną Na Różyczki (okKalafior Z Małą Główką, Podzieloną Na Różyczki (ok
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odcedź i odłóż na bok.
3
W małej misce wymieszaj żółtka i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Umieść bułkę tartą i ser w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
5
Dodawaj po kilka różyczek do mieszanki jajecznej; wrzucić do płaszcza. Za pomocą łyżki cedzakowej przenieś kalafior na mieszaninę okruszków; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Na patelni rozpuść masło na średnim ogniu. Gotuj kalafior partiami na złoty kolor, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
W razie potrzeby posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn