Panierowane Tosty Ravioli

Panierowane Tosty Ravioli
Panierowane tosty Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, wody, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ravioli Panierowane, Tosty Ravioli, oraz Tosty Ravioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
3
Ubij razem białko i wodę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać bułkę tartą, oregano, bazylia i parmezan w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dip każdego ravioli w ubitym jajku, a następnie roll w mieszaninie okruchów chleba. Spryskaj obie strony panierowanego ravioli sprayem do gotowania; umieść na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RavioliRavioli
ChlebChleb
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Piec panierowane ravioli w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor i chrupiące, 15 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia6
Magazyn