Panierowane Tosty Ravioli
Panierowane tosty Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, wody, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ravioli Panierowane, Tosty Ravioli, oraz Tosty Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia.
Ubij razem białko i wodę w małej misce.
Wymieszać bułkę tartą, oregano, bazylia i parmezan w dużej misce.
Dip każdego ravioli w ubitym jajku, a następnie roll w mieszaninie okruchów chleba. Spryskaj obie strony panierowanego ravioli sprayem do gotowania; umieść na stojaku z drutu.
Piec panierowane ravioli w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor i chrupiące, 15 do 25 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto